среда, 27. октобар 2010.


MASKOTA ZA 55. MEĐUNARODNI SAJAM KNJIGA U BEOGRADU





Ovog puta dobili smo narudžbinu da izradimo figuru - maskotu izdavačke kuće "Pčelica" iz Čačka, http://www.pcelica.rs/ . Izdavačka kuća "Pčelica" se bavi izdavanjem obrazovne i zabavne literature za decu.






Kao što se iz fotografija vidi figura - maskota, Pčelica je visoka 120 cm , i mi se nadamo da će obradovati decu posetioce ovogodišnjeg sajma knjiga.

субота, 16. октобар 2010.

Pink Panter



PINK PANTHER




Šarmantni Pink Panther, naročito poznat po omiljenoj muzičkoj temi koja prati crtani film u kojem je on glavni junak, bio je naš zadatak prošlog meseca. Namena maskote Pink Panther bila je da zabavi posetioce noćnog kluba Time Out u Beogradu,http://www.facebook.com/profile.php?id=100001348551771.


Zadatak nam se veoma svideo, i potrudili smo se da ga realizujemo u skladu sa namenom. Izrađen je od mekog, naravno ružičastog materijala, da bi animator mogao lako da igra i zabavlja publiku. U noćnim klubovima je gužva pa smo glavu Pink Pantheru napravili malo veću da bi bio lakše zapažen (vidljiv), dok se kreće kroz veliki broj posetilaca.



Pink Panther u fazi izrade.






Pink Panther u akciji, Caffe Time out, Beograd

I eto, već znamo da maskote doprinose efikasnoj reklami, skreću pažnju potencijalnih klijenata na vaš proizvod ili uslugu, i naravno kao u ovom slučaju, doprinose zabavi i zanimljivoj atmosferi u noćnom provodu.